μετακομισαμε στο http://samosbook.blogspot.com

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ! ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ http://samosbook.blogspot.com !!!Δελτίο Τύπου- Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Βαθέος Σάμου

20.10.09
Η δημιουργία χώρων πολιτιστικής έκφρασης αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου Βαθέος στον τομέα του πολιτισμού. Η εμπλοκή του Δήμου στην δημιουργία πολιτιστικών υποδομών συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής. Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής ο Δήμος Βαθέος ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε και δόθηκε σε χρήση το Πολιτιστικό Κέντρο που δημιουργήθηκε σε χώρο παλαιού Ελαιοτριβείου στην θέση Ποταμάκι Βαθέος. Το κτίριο έχει συνολικό εμβαδό 353,47 τ.μ.
Στο χώρο υπάρχουν κατάλληλα διαμορφωμένες και εξοπλισμένες αίθουσες:
1) Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (10 σταθμοί εργασίας, εξυπηρετητής δικτύου, περιφερειακά μηχανήματα),
2) Εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων και
3) Πολλαπλών χρήσεων. Στον υπαίθριο χώρο εκτίθενται τα μηχανήματα του παλαιού ελαιοτριβείου τα οποία υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου.
Το έργο «Δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου σε χώρο παλαιού Ελαιοτριβείου» είναι ύψους 506.343,60 € , ενώ η Προμήθεια και Εγκατάσταση πληροφοριακού εξοπλισμού 69.244,14€ και ειδικών επίπλων 17.526€ αντίστοιχα. Το έργο δημιουργήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Αστικής Ανάπτυξης» και η πηγή χρηματοδότησης του έργου ήταν τα Π.Ε.Π Β. Αιγαίου. Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύντομα θα δημοπρατηθεί η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΘΕΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΡΟΥΣΚΑΣΑπό SAMOS FORUM the blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου