μετακομισαμε στο http://samosbook.blogspot.com

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ! ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ http://samosbook.blogspot.com !!!

Πρόσκληση οχημάτων Νομού Σάμου για τεχνικό έλεγχο.

Προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο στο Κ.Τ.Ε.Ο. Σάμου (επαρχιακή οδός Πυθαγορείου – Ηραίου) τα οχήματα στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται ως έδρα της επιχείρησης ή ως διεύθυνση κατοικίας του ιδιοκτήτη ο Νομός Σάμου ως παρακάτω:




-Οχήματα που έχουν αλλάξει πινακίδες θα προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό κυκλοφορίας.
-Οχήματα που δεν έχουν κληθεί με την παρούσα ή με προηγούμενες προσκλήσεις δεν υποχρεούνται προς το παρόν σε τεχνικό έλεγχο.
-Οχήματα που έχουν αποχαρακτηριστεί θα προσέλθουν σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας ως ανωτέρω.
-Τα καινούρια οχήματα επιβατικά Δ.Χ., ασθενοφόρα, λεωφορεία, και φορτηγά με μικτό βάρος πάνω από 3,5 τόνους, ανεξαρτήτως αριθμού κυκλοφορίας, θα πρέπει να προσέλθουν για τον πρώτο Τεχνικό Έλεγχο ένα έτος μετά την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με προθεσμία από μία εβδομάδα πριν, έως μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία αυτή.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τουλάχιστον 15 ημέρες πριν τον μήνα του ελέγχου στο τηλέφωνο 2273091165 για να κλείσουν έγκαιρα ραντεβού για τον έλεγχο του οχήματός τους. Όσοι δεν φροντίσουν έγκαιρα για το ραντεβού τους θα θεωρηθούν εκπρόθεσμοι και θα τους επιβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου