μετακομισαμε στο http://samosbook.blogspot.com

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ! ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ http://samosbook.blogspot.com !!!


09.11.09
Δελτίο Τύπου Δημου Βαθέος:
Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 08 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Κέντρου


Με ιδιαίτερη συγκίνηση και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Βαθέος στην περιοχή Ποταμάκι τη Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2009 στο Βαθύ της Σάμου.

Μετά τον αγιασμό ο οποίος τελέστηκε χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Σωτήριου Κοσμόπουλου, ο Δήμαρχος Βαθέος Σάμου Φίλιππος Πετρούσκας εγκαινίασε το νέο Πολιτιστικό Κέντρο μαζί με τον Πρόεδρο του Τ/Δ Βαθέος Εμμανουήλ Φρατζή, και τον πρόεδρο του Συλλόγου «Ο Καπετάν Λαχανάς» Δημήτριο Βουργάνα Ο Δήμαρχος στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Η δημιουργία χώρων πολιτιστικής έκφρασης αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου Βαθέος στον τομέα του πολιτισμού. Η εμπλοκή του Δήμου στην δημιουργία τέτοιων υποδομών συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής. Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής ο Δήμος Βαθέος δημιούργησε αυτόν εδώ τον χώρο που στοίχησε 600.000€, ενώ για την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου συνολικά δαπανήθηκαν 56.640 ευρώ».

Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του Τ/Δ Βαθέος Εμμ. Φρατζής και ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Καπετάν Λαχανάς» Δημήτριος Βουργάνας, ενώ στους χώρους του Πολιτιστικού Κτιρίου περιηγήθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιος ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αίθουσα εκμάθησης Η/Υ, όπως και ο βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Βαρδίκος.

Όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου το οποίο αποτελεί κόσμημα για τον Δήμο μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου