μετακομισαμε στο http://samosbook.blogspot.com

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ! ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ http://samosbook.blogspot.com !!!


Δελτίο Τύπου- Σε χρήση η νέα Πτέρυγα του Δημοτικού Γηροκομείου του Δήμου Βαθέος

16.10.09
Σε μια περίοδο κατά την οποία η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην άρση των κοινωνικών προβλημάτων και να διασφαλίσει ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες ο Δήμος Βαθέος Σάμου είναι ιδιαίτερα ενεργός σε κοινωνικές υποδομές και υπηρεσίες.


Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δόθηκε σε χρήση η νέα σύγχρονη πτέρυγα του Δημοτικού Γηροκομείου Δήμου Βαθέος- Ίδρυμα Ντάελ, και ήδη έχει γίνει η μετεγκατάσταση των τροφίμων σε αυτή. Η τριώροφη νέα πτέρυγα είναι δυναμικότητας 25 κλινών και επιφάνειας 893 τ.μ. Το έργο ύψους 1.312.475 € χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και από Ιδίους Πόρους. Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δημοπρατήθηκε η ανακατασκευή της παλαιάς πτέρυγας του Γηροκομείου και ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΘΕΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΡΟΥΣΚΑΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΑΘΕΟΣ (Πρόσληψη προσωπικού,12 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης, χρονικής διάρκειας μέχρι 18 μήνες και εβδομαδιαίας απασχόλησης 20 ωρών. )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου